De Buitenplaats: nieuw woningaanbod

17 mei '23

Wil jij graag een appartement kopen op Landgoed Coudewater in Rosmalen? Dan is er goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de impressies van Buitenplaats II, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Ga snel kijken.

image alt

Wonen in Buitenplaats II

Het is tijd voor nieuw aanbod op Landgoed Coudewater. En dat komt eraan! De voorbereidingen van De Buitenplaats. De Buitenplaats kent 3 woontorens waarvan de middelste bestaat uit 23 koopappartementen en de overige 2 zijn bedoeld voor huur. De 3 torens hebben een naam gekregen; Buitenplaats I, Buitenplaats II en Buitenplaats III.  Naar verwachting start de verkoop van Buitenplaats II in het najaar van 2023. Deze nieuwe fase bestaat uit 7 typen appartementen in verschillende typen namelijk:

  • Appartement Type A (1) – 75 m2, 1 slaapkamer, balkon
  • Appartement Type B (4)– 81 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Appartement Type C (1)– 87 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Appartement Type D (8) – 95 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Appartement Type E (6)– 98 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Penthouse Type F (2) – 131 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Penthouse Type G (1) – 145 m2, 3 slaapkamers, balkon

Naar de pagina 'Woningen'
image alt

Wat kun je binnenkort verwachten?

De verschillende typen appartementen vind je nu al bij het woningaanbod zodat jij je alvast kunt oriënteren. Kijk naar het appartement, balkon, verdieping, indeling maar ook aantal slaapkamers, prijsindicatie en het uitzicht. Welke past het beste bij je? Later volgen de bouwnummers met hun specifieke kenmerken, plattegronden en impressies zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Maar ook de plattegronden per bouwnummer, ligging in het gebouw en wat denk je van de gedetailleerde impressies. Uiteraard mag ook de informatie over duurzame voorzieningen en de afwerking van de appartementen zoals de keuken en badkamer niet ontbreken. Kortom, je hebt nog veel tegoed! 

Bekijk het aanbod

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een appartement De Buitenplaats gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina Woning kopen. Hier lees je alle stappen van het aankoopproces. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Nieuwbouw kopen

Interesse en aanmelden

Spreken deze appartement typen je aan en wil je op de hoogte blijven van Buitenplaats II. Bekijk dan het aanbod, ontdek welk type het beste bij je past en meld je aan als belangstellende! Je ontvangt dan steeds update over het nieuwbouwproject en de appartementen.

Aanbod
Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningen