Bereikbaarheid

Iets ten zuiden van Rosmalen en net onder de rook van ’s-Hertogenbosch, ligt Landgoed Coudewater. De nieuwbouwlocatie ligt op het landgoed. Hier woon je vrij tussen de monumentale bomen van het oude landgoed. alle voorzieningen van Rosmalen en het grotere 's-Hertogenbosch zijn om de hoek en vanwege de centrale ligging ook nog eens goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets.

image alt

Met de auto

Vanaf Landgoed Coudewater draai je zo de Berlicumseweg op en zit je binnen een mum van tijd op de A59 of A2. Via deze snelwegen rijd je één rechte lijn door naar grotere steden zoals Eindhoven, Utrecht of Amsterdam. Wil je naar Rosmalen of ‘s-Hertogenbosch? Daar hoef je de snelweg niet voor op. Binnen 12 minuten bereik je het Bossche centrum en naar het knusse Rosmalen ben je zo’n 5 minuten onderweg.

image alt

Fiets

De auto is lang niet altijd nodig. Voor alle boodschappen of een ritje naar de kinderopvang of school stap je gemakkelijk op de fiets. Via de Berlicumseweg en de Molenstraat is het zo’n 2,5 kilometer fietsen naar Rosmalen. Een borrel op het terras? In 20 minuten rijd je naar hartje ‘s-Hertogenbosch.

image alt

Openbaar vervoer

Op de Graafsebaan, op 7 minuten lopen vanaf landgoed Coudewater, vind je een bushalte waar je de bus naar Rosmalen pakt. Rosmalen heeft een eigen treinstation met treinen richting onder andere ‘s-Hertogenbosch en Oss. Je kunt ook een directe busverbinding naar ‘s-Hertogenbosch pakken vanaf bushalte Coudewater die meteen naast het landgoed op de Berlicumseweg ligt.

  Voorzieningen
  Woningaanbod