Bereikbaarheid

Iets ten zuiden van Rosmalen en net onder de rook van ’s-Hertogenbosch, ligt Landgoed Coudewater. De nieuwbouwlocatie van De Erven ligt naast het landgoed, tussen het bos en de golfbaan. Vrij wonen en toch dicht bij alle voorzieningen van Rosmalen en het grotere 's-Hertogenbosch. Goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets.

image alt

Met de auto

Vanaf de A59 draai je de auto de Berlicumseweg in Rosmalen in en langs het eeuwenoude Landgoed Coudewater rijd je over de bomenrijke Peter de Gorterstraat. Je waant je direct in een andere wereld. Nieuwbouwlocatie De Erven ligt niet ver van de snelwegen A59 en A2. Wil je naar Rosmalen of naar het centrum van 's-Hertogenbosch dan hoef je niet eens de snelweg te nemen. Binnen 5 minuten ben je via het dorp Maliskamp in Rosmalen en het grotere 's-Hertogenbosch ligt ook maar op 12 autorijdminuten.

image alt

Openbaar vervoer

Rosmalen heeft een eigen treinstation. Hier stap je op de trein of bus naar richting 's-Hertogenbosch of Oss. Aan de Graafse Baan is bij het landgoed een bushalte. Dat is ongeveer 7 minuten lopen en dan pak je de bus naar Rosmalen. Wil je met de bus naar 's-Hertogenbosch dan ligt bushalte Coudewater bij het landgoed. 

image alt

Op de fiets

Werk je in Rosmalen, stap je voor een paar boodschappen op de fiets of breng je de kinderen naar school? Vanuit jouw nieuwe huis in De Erven ligt alles op fietsafstand. Via de Berlicumseweg en de Molenstraat is het maar 2,5 km naar Rosmalen. Zelfs naar het centrum van 's-Hertogenbosch is maar 20 minuten fietsen. 

  Voorzieningen
  Woningaanbod