Nieuwbouw in Rosmalen

Even ten oosten van de Bourgondische stad ’s-Hertogenbosch ligt Rosmalen. Deze plaats biedt je het beste van 2 werelden: het dorpse en gemoedelijke van een Brabants dorp maar toch met volop voorzieningen. 

image alt

Gemoedelijkheid van een Brabants dorp

Rosmalen heeft een zeer divers winkelaanbod en een bloeiend verenigingsleven. Op het plein rondom de Raadhuisstraat en de Torenstraat kun je heerlijk eten of een kop koffie drinken op een van de gezellige terrasjes hier. De prachtige natuur rondom Rosmalen zoals De Hooge Heide, Eikenburg of de Wamberg zijn heerlijk om te wandelen of fietsen. Voor een avondje theater, museumbezoek of een echte Bossche Bol van de Groot, ben je met de auto in minder dan een kwartier in de binnenstad van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch.

image alt

De Erven van Landgoed Coudewater

Coudewater is een eeuwenoud landgoed waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1434. Naast het landgoed onstaat een nieuwe woonconcept De erven. Hier woon je rondom een erf, in een houtskeletbouw woning die je zelf samenstelt met de architect en waar je heel veel keuzevrijheid hebt. Samen met de bewoners beheer je het erf waar de woningen omheen staan. Wil jij wonen in een bijzonder, duurzaam nieuw huis in Rosmalen op een historische locatie? Kijk dan eens bij het aanbod van De Erven, daar is het buitengewoon goed wonen.

Bekijk de woningen
Waar liggen De Erven? Bereikbaarheid
Ook wonen in De Erven? Bekijk snel het woningaanbod