Nieuwbouw in Rosmalen

Even ten oosten van de Bourgondische stad ’s-Hertogenbosch ligt Rosmalen. Deze plaats biedt je het beste van 2 werelden: het dorpse en gemoedelijke van een Brabants dorp maar toch met volop voorzieningen. 

image alt

Gemoedelijkheid van een Brabants dorp

Rosmalen heeft een zeer divers winkelaanbod en een bloeiend verenigingsleven. Op het plein rondom de Raadhuisstraat en de Torenstraat kun je heerlijk eten of een kop koffie drinken op een van de gezellige terrasjes hier. De prachtige natuur rondom Rosmalen zoals De Hooge Heide, Eikenburg of de Wamberg zijn heerlijk om te wandelen of fietsen. Voor een avondje theater, museumbezoek of een echte Bossche Bol van de Groot, ben je met de auto in minder dan een kwartier in de binnenstad van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch.

Terrasjes op de markt Rosmalen

Rosmalen

Overdekt winkelcentrum
De Markt

Kopje koffie, hapje eten of een biertje op het terras

Nieuwbouw op Landgoed Coudewater

Coudewater is een eeuwenoud landgoed waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1434. Naast het landgoed ontstaat een nieuwe woonconcept De Erven. Hier woon je rondom een erf, in een houtskeletbouw woning die je zelf samenstelt met de architect en waar je heel veel keuzevrijheid hebt. Samen met de bewoners beheer je het erf waar de woningen omheen staan. 

Op Landgoed Coudewater zelf ontstaan nieuwe woongebieden elk met hun eigen kenmerken. Het aanbod bestaat uit koopwoningen, appartementen en ook aan de huurder is gedacht.

 

Waar liggen De Erven? Bereikbaarheid
Ook wonen in De Erven? Bekijk snel het woningaanbod