Goed voorzien in Rosmalen

Landgoed Coudewater is een bijzonder rustige locatie waar je in alle rust geniet van de natuur en het uitzicht. Behalve de golfbaan en het bos om de hoek waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of de hond uitlaten zijn er geen voorzieningen in De Erven. Dichtstbijzijnde voorzieningen zoals winkels, horeca scholen en ontmoetingscentra vind je in Rosmalen.

image alt

Dagelijkse boodschappen

In Rosmalen doe je de dagelijkse boodschappen. Hier vind je diverse supermarkten zoals Jumbo, Albert Hein en Aldi. Maar ook de speciaalzaken voort groente en fruit, brood, vlees en vis. Winkelcentrum Molenhoek in het hartje van Rosmalen heeft je alles te bieden wat je nodig hebt. Ben je wat vergeten? Kleine Buurtsuper Maliskant is het dichtstbij voor wat kleine boodschappen.

image alt

Genoeg keuze voor de sportieveling

De goed geoutilleerde 9 holes Golfbaan Coudewater ligt naast de deur. In de omgeving kun je ook tennissen of voetballen in Maliskamp, terwijl je in Rosmalen naar de sportschool kunt en o.a. verenigingen zijn voor basketbal, korfbal en zwemsport. En ook hier ligt Den Bosch niet ver weg met een heel groot scala aan sport en spel.

image alt

Winkelen en horeca

Het dorpscentrum van Rosmalen heeft verschillende supermarkten, bekende ketens, winkels van lokale ondernemers en diverse restaurants en lunchrooms. Wil je wat uitgebreider gaan shoppen? Den Bosch heeft een uitstekend horeca- en winkelaanbod van A tot Z. In deze bourgondische stad heb je meer dan genoeg keuze!

image alt

Scholen en zorg

Op 3 minuten fietsen liggen Basisschool De Masten en Kinderopvang Meerlaer in het aangrenzende dorp Maliskamp. Ook in Rosmalen zijn onderwijsvoorzieningen (basis- en middelbaar onderwijs) en kinderopvang te vinden. En over studentenstad Den Bosch hoeven we natuurlijk hier niet veel te vertellen. Mocht je medische zorg nodig hebben, dan is er in Rosmalen het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor diverse onderzoeken en spreekuren. Diverse huisartspraktijken en zorgcentra zijn er in Rosmalen genoeg te vinden.

  Bereikbaarheid
  Woningaanbod