Planning Landgoed Coudewater

Op Landgoed Coudewater, het nieuwbouwplan in Rosmalen, realiseren BPD en Van Wanrooij Projectontwikkeling circa 400 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de deelfases die BPD in verkoop brengt.

In voorbereiding

Als een project(fase) in voorbereiding is dan zie je de woningtypes en later ook de bouwnummers bij het aanbod op deze website en kun je jouw interesse kenbaar maken door je aan te melden als belangstellende. Deze registratiedatum is later belangrijk in het aankoopproces. 

Lobben - fase 1b

De woningtypes en bouwnummers van de Lobben - fase 1b staan online met de belangrijkste kenmerken, impressies, plattegronden en prijzen. Zo heb je een beeld van het woningtype. Aanmelden voor de Lobben kan door jouw gegevens achter te laten bij een woningtype. Deze registratiedatum is belangrijk als de verkoop is gestart en de woningen worden toegewezen. De bouwnummers staan ook live zodat je alvast een wensenlijst met favoriete woningen kunt maken. 

Woningaanbod de Lobben
Keuken
Lobben

Verkoop

De woningen en appartementen op Landgoed Coudewater worden in deelfases te koop aangeboden. Als de verkoop is gestart tijdens de inschrijfperiode maximaal 5 bouwnummervoorkeuren doorgegeven worden. Na de inschrijfperiode volgt de toewijzing. Zijn er nog bouwnummers beschikbaar dan kun je bij betreffende woningen direct een optie aanvragen. Momenteel is onderstaand aanbod in verkoop.

Lobben

De verkoop van de Lobben - fase 1a is gestart op 14 december 2023 en de toewijzing heeft op 21 december 2023 plaatsgevonden. Het betreft vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen in de eerste 2 woonlobben. Woningen die nog vrij zijn vind je bij het woningaanbod. Heb je interesse? Vraag dan direct een optie aan.

De verkoop van Lobben - fase 1b start op 21 februari 2023. Deze fase bestaat uit 11 woningen. 

Actueel aanbod
Lobben
Interieur

Buitenplaats II

Op 18 oktober 2023 is de verkoop van 23 appartementen in Buitenplaats II gestart en op 26 oktober heeft de toewijzing plaatsgevonden.

Op nog beschikbare bouwnummers kun je direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Actueel aanbod
Buitenplaats II
Interieur

Start bouw

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten.

Buitenplaats II

De aannemer heeft de eerste grondwerkzaamheden en bouwvoorbereidingen voor Buitenplaats II  al uitgevoerd en naar verwachting start de bouw rond maart 2024. Kopers worden door de aannemer steeds op de op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Buitenplaats II
Buitenplaats II

Oplevering

Vanaf dat moment dat de aannemer is gestart met de bouw kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. Hoe lang de bouw gaat duren staat in de aannemingsovereenkomst beschreven als werkbare werkdagen. Het aantal werkbare dagen vind je terug in de aannemingsovereenkomst. De bouwtijd is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

  Nieuws
  Actueel aanbod