Planning Landgoed Coudewater

Landgoed Coudewater is volop in transitie. BPD ontwikkelt samen met Van Wanrooij Projectonwikkeling in totaal circa 400 woningen. Het aanbod wordt gefaseerd aangeboden. Hoe ziet de planning eruit?

image alt

De Erven

De Erven bestaat uit 17 houtskeletbouwwoningen verdeeld over 2 erven naast het Landgoed. In juni 2021 is gestart met de eerste 10 woningen en in september volgenden de 7 woningen van Erf 2. Unieke, duurzame woningen die door kopers zelf naar wens samen konden stellen met de architect.

Woningaanbod
image alt

Robuuste Torens

Robuuste Torens is een bijzonder project met prachtige appartementen. Dit deelplan op Landgoed Coudewater is in voorbereiding. Wil jij op deze bijzondere plek wonen? Er komen totaal 158 appartementen binnen dit plan. Meld je alvast aan voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte en ontvang je automatisch een bericht als je je kunt aanmelden voor deze fase.

De start verkoop staat vooralsnog gepland voor het 3e of 4e kwartaal van 2022.

Woningen Erf 2
image alt

De Lobben

De Lobben bestaat straks uit woningen en appartementen. Deze fase is nog in ontwikkeling en wordt op dit moment uitgewerkt. Aanmelden kan nog niet voor deze deelplannen op het Landgoed. Naar verwachting start BPD later dit jaar met de voorbereiding.

Woningen Erf 2
  Nieuws
  Meer over De Erven