Planning Landgoed Coudewater

Op Landgoed Coudewater, het nieuwbouwplan in Rosmalen, realiseren BPD en Van Wanrooij Projectontwikkeling circa 400 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de deelfases die BPD in verkoop brengt.

Verkoop Buitenplaats II in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van 23 appartementen in Buitenplaats II. Naar verwachting start de verkoop in het 3e of 4e kwartaal van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Buitenplaats II.

Bekijk het aanbod

De Lobben in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van 40 woningen in De Lobben. Zodra de woningtypes bekend zijn, plaatsen we ze bij het woningaanbod. Naar verwachting start de verkoop in het 3e of 4e kwartaal van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Landgoed Coudewater. 

Steeds meer informatie

Zodra woningtypes van een nieuwbouwproject bij het woningaanbod staan, meld je je op die pagina aan als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Op een later moment volgen de bouwnummers per woningtype met bijbehorende plattegronden en natuurlijk de prijzen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Landgoed Coudewater, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Woningaanbod

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.
  Nieuws
  Meer over De Erven