Planning Landgoed Coudewater

Op Landgoed Coudewater, het nieuwbouwplan in Rosmalen, realiseren BPD en Van Wanrooij Projectontwikkeling circa 400 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de deelfases die BPD in verkoop brengt.

In voorbereiding

Als een project(fase) in voorbereiding is dan zie je de woningtypes en later ook de bouwnummers bij het aanbod op deze website en kun je jouw interesse kenbaar maken door je aan te melden als belangstellende. Deze registratiedatum is later belangrijk in het aankoopproces. 

Lobben - fase 2

De woningtypes en bouwnummers van de Lobben - fase 2 staan nog niet online. Achter de schermen zijn we bezig met het uitwerken van de woningen. Aanmelden voor de Lobben fase 2 kan dus nog niet. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je automatisch een bericht als de woningen online staan.

Keuken
Lobben

In verkoop

De woningen en appartementen op Landgoed Coudewater worden in deelfases te koop aangeboden. Als de verkoop is gestart tijdens de inschrijfperiode maximaal 5 bouwnummervoorkeuren doorgegeven worden. Na de inschrijfperiode volgt de toewijzing. Zijn er nog bouwnummers beschikbaar dan kun je bij betreffende woningen direct een optie aanvragen. Momenteel is onderstaand aanbod in verkoop.

Buitenplaats II

Op 18 oktober 2023 is de verkoop van 23 appartementen in Buitenplaats II gestart en op 26 oktober heeft de toewijzing plaatsgevonden.

Op nog beschikbare bouwnummers kun je direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Buitenplaats II
Interieur

Start bouw

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten.

Buitenplaats II

De aannemer heeft de eerste grondwerkzaamheden en bouwvoorbereidingen voor Buitenplaats II  al uitgevoerd en is in april 2024 gestart met de daadwerkelijk bouw. Kopers worden door de aannemer steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Buitenplaats II
Buitenplaats II
Lobben
Lobben

Lobben fase 1

Alle 40 woningen in deze fase zijn verkocht en naar verwachting start de bouw rond september 2024. Kopers worden door de aannemer steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Oplevering

Vanaf het moment dat de aannemer is gestart met de bouw kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. Hoe lang de bouw gaat duren staat in de aannemingsovereenkomst beschreven als werkbare werkdagen. Het aantal werkbare dagen vind je terug in de aannemingsovereenkomst. De bouwtijd is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

  Nieuws
  Actueel aanbod