UNICwonen

UNICwonen is een Design&Build concept, waarbij je keuzevrijheid krijgt om zelf een unieke woning te laten ontwerpen binnen een HSB (Houtskeletbouw) bouwsysteem. De basis draagconstructie van de woningen zijn gelamineerde houten spanten met een HSB casco. Gevelmateriaal, gevelindelingen en plattegronden zijn vrij te kiezen. Een circulair en duurzaam bouwconcept. De woningen worden ontworpen door architectenbureau WillemsenU uit Eindhoven.

image alt

UNIC en De Erven van Landgoed Coudewater

UNICwonen heeft speciaal voor de 2 Erven van Landgoed Coudewater, 4 basiswoningen ontworpen: 3 types voor de schuurwoningen op het erf met een houten gevel en 1 type in baksteen voor het hoofdhuis. Je hebt als koper de mogelijkheid om zelf nog keuzes te maken bij het ontwerp voor jouw woning. Er zijn spelregels opgesteld waar deze keuzes aan moeten voldoen. Deze borgen de compositie en eenheid binnen het plan.

Bekijk de voorbeeldwoningen
image alt

Wat maakt UNICwonen uniek?

Ook al zijn alle UNICwoningen uniek, ze hebben een aantal belangrijke overeenkomsten: de woningen zijn zeer duurzaam in ontwerp en materiaalgebruik, ruim van opzet, vrij indeelbaar en ook in de toekomst aanpasbaar aan jouw veranderende woonwensen.

image alt

Proces UNICwonen

UNICwonen neemt je alle zorg uit handen en regelt het hele proces van ontwerp tot en met de bouw. Er wordt een vaste prijsafspraak gemaakt voor de bouw van de woning en alle bijkomende kosten, zoals de architect, de constructeur en het funderingsadvies. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat alles gaat kosten. Zodra het ontwerp en de all-in prijs van het droomhuis definitief zijn, vraagt UNICwonen de omgevingsvergunning voor je aan.

Stappenplan
image alt

UNICwonen & WillemsenU

Tijdens het gehele ontwerpproces word je begeleid en werkt architectenbureau WillemsenU uit Eindhoven jouw woonwensen uit. Dit bureau staat voor betrokkenheid van bewoners; de koper staat centraal. Uitgangspunt voor ieder ontwerp zijn jouw wensen. Energiebewust en circulair ontwerpen, integratie met de natuur en het landschap én het gebruik van duurzame materialen gaan hand in hand met elkaar tijdens het ontwerp. Vakmanschap en aandacht voor detaillering is de basis voor de kwaliteit van de woningen in De Erven.

Bekijk de ontwerpen
  Contact
  De woningen