Verkoopprocedure en makelaar

2 juli '24

Na de zomervakantie start naar verwachting de online verkoop van Lobben - fase 2. Om je alvast voor te bereiden wat je te wachten staat als je een woning koopt, vertellen we je alvast alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure die wij hanteren. Kun je als je online een woning koopt nog een 'echt' persoon spreken? Jazeker! Maak kennis met de makelaar.

Inschrijving en toewijzing

Als de online verkoop van Lobben - fase 2 start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via een persoonlijk account. Na een inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats. Daarbij hanteren we een aantal criteria. Als je een woning toegewezen hebt gekregen koop je de woning ook nog eens online via jouw account. Hoe handig is dat?

Meer over online een woning kopen

Binnenkort te verwachten

Bijna alle verkoopstukken van Lobben - fase 2 zijn binnenkort te vinden in jouw account en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld als belangstellende voor Lobben - fase 2? Dan ontvang je tot de verkoop start nog een aantal nieuwsbrieven om je voor te bereiden op de start verkoop. Denk hierbij aan een nieuwsbrief waarin je geattendeerd wordt op het regelen van een financiële check, de aankondiging met daarin de datum waarop de verkoop start en uiteraard een bericht als de verkoop is gestart. Houd dus je mailbox in de gaten!

image alt

Boumij Makelaars

"Het kopen van een nieuwbouwwoning is een stuk spannender dan het kopen van een bestaande woning. Wanneer er sprake is van nieuwbouw, kunt u namelijk niet door de betreffende woning wandelen en dat ‘speciale, verliefde gevoel’ krijgen. Nieuwbouw ervaart u op basis van slechts een bouwtekening, plattegrond en illustraties. Daarnaast komt er veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars weten alles op het gebied van nieuwe woningbouw. Wij begeleiden je met goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject. 


Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344      

  Online kopen
  Aanbod