Uitslag van de toewijzing is bekend

26 oktober '23

Een spannende dag was het vandaag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de 23 appartementen van Buitenplaats II heeft een bericht ontvangen.

image alt

Optanten

Kandidaten die een appartement toegewezen kregen, hebben een optie op de woning. Via het persoonlijk account kunnen ze online de optie accepteren, of annuleren, en daarna de  vervolgstappen in het aankoopproces doorlopen. Dat kan een fysiek gesprek met de makelaar zijn of direct de contracten op laten maken.

image alt

Reservekandidaten

Kandidaten die op dit moment geen appartement hebben toegewezen gekregen hebben ook een bericht ontvangen en zijn nu reservekandidaat. Zodra een bouwnummer om een bepaalde reden vrijkomt wordt de woning opnieuw toegewezen op basis van de criteria die je kunt lezen op de pagina Woning Kopen.

Toewijzingsprocedure
image alt

Nog enkele appartementen beschikbaar. Vraag direct een optie aan!

Zoek jij een fijn appartement op Landgoed Coudewater? Na de toewijzing zijn in Buitenplaats II nog enkele appartementen vrij. Bekijk het beschikbaar aanbod en vraag direct een optie aan bij het betreffende appartement. Je hoort op werkdagen binnen 24 uur of je een optie hebt.

Actueel aanbod
  Online een woning kopen
  Actueel woningaanbod