Bekijk de bouwnummers van Buitenplaats II

29 september '23

Alle 23 bouwnummers van Buitenplaats II staan nu online. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Is dat een appartement op de begane grond met een flink terras, of woon je liever hoger in het gebouw of zelfs in een penthouse op de bovenste woonlaag? Bekijk ze goed en maak een wensenlijst van favoriete bouwnummers. Dan ben je alvast goed voorbereid op de verkoop die binnenkort start. De exacte datum volgt later.

image alt

Maak een wensenlijst aan

Nu de bouwnummers online staan kun je alvast een wensenlijst maken van jouw favoriete appartementen. Dat doe je heel eenvoudig bij het betreffende bouwnummer. Als de verkoop start dan is het heel eenvoudig om jouw voorkeuren door te geven via dat lijstje. Heel gemakkelijk!

image alt

Sfeerplattegronden

Waar komt jouw bank te staan? Wie krijgt welke slaapkamer? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De sfeerplattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast getekend en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw appartement kunt indelen!

Woningen
image alt

Regel alvast een financiële check

Als de verkoop is gestart dan geef je online maximaal 5 voorkeuren door. Bij de toewijzing hanteren wij een aantal criteria zoals een financiële check. Het is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. De financiële check kán in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen.

Meer over de financiële check
Wat speelt er? Actueel nieuws
Hier wonen? Bekijk het aanbod