Binnenkort: Lobben fase 2 komt er aan!

8 mei '24

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de volgende fase op Landgoed Coudewater; Lobben fase 2 komt er binnenkort aan. In totaal 37 woningen verdeeld over 3 woonlobben. Een sneak preview!

image alt

Woningaanbod Lobben fase 2

Het woningaanbod in Lobben fase 2 bestaat uit rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De uitstraling en types zijn nagenoeg gelijk aan de woningen van fase 1. Verdeeld over 3 woonlobben hebben alle 37 ruime woningen een fantastische ligging tussen de hoge bomen op het landgoed, carports voor de auto's en privacy gegarandeerd door de groene,  omsloten hagen. Maar......er is een verrassingselement in enkele woningen! Dat houden we nog even geheim!

Interesse?

Aanmelden voor deze woningen kan op dit moment nog niet. Maar zie jij het helemaal zitten om in zo'n prachtige woningen van Lobben fase 2 op Landgoed Coudewater te wonen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief en houd je mailbox en deze website in de gaten! Als nieuwsbriefabonnee ontvang je automatisch een bericht als het woningaanbod op de website staat en dat je kunt aanmelden voor de woningtypes.

Lobben 2

Sneak preview Lobben fase 2

Lobben fase 2
Lobben

Wonen op Landgoed Coudewater

13 juni 2024

Coudewater Beleefavond

Om meer te weten te komen over de nieuwbouwprojecten op Landgoed Coudewater, kom dan op donderdag 13 juni naar de Coudewater Beleefavond. Nadere informatie volgt zo snel mogelijk!

  Planning
  Woning kopen