Bouwnummers en indicatieve prijzen Erf 2

30 juli '21

De bouwnummers met indicatieve prijzen van Erf 2 staan online. Achter de schermen zijn wij druk bezig met de verkoopdocumentatie van Erf 2. De datum van start verkoop hopen we binnenkort te melden. Maar eerst vakantie!

image alt

Bouwnummers online

Per woningtype staan de bouwnummers met de indicatieprijzen gepubliceerd bij het woningaanbod. Zo zijn ze ook terug te vinden op de kavelkaart en loop je er digitaal doorheen. Kijk eens rond op het erf en vergeet niet binnen te kijken bij de woningen. Heb jij al voor ogen welke woning jou het meest aanspreekt? 

Woningen
image alt

Regel alvast een financiële check

Als de verkoop is gestart dan geef je online maximaal 5 voorkeuren door. Bij de toewijzing hanteren wij een aantal criteria zoals een financiële check. Het is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. De financiële check kán in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen.

Meer over de financiële check
image alt

Fijne zomervakantie

Maar eerst vakantie! Of je nu thuis blijft, gaat kamperen, een strandvakantie of stedentrip gaat maken, geniet van die welverdiende vrije dagen. Kom uitgerust weer terug en dan verwachten wij daarna te kunnen vertellen wanneer de verkoop start. Heb je vragen? Wij zijn op de gebruikelijke dagen en tijden gewoon te bereiken via mail, chat en telefoon. 

Contact
  Financiële check
  Woningen