Bouwnummers van de Lobben live

9 november '23

Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Van de Lobben staan 29 bouwnummers live met de plattegronden en prijsindicaties! Bekijk ze goed en maak een wensenlijst van favoriete bouwnummers. Dan ben je alvast goed voorbereid op de verkoop die binnenkort start. De exacte datum volgt later.

image alt

Maak een wensenlijst aan

Nu de eerste bouwnummers online staan kun je alvast een wensenlijst maken van jouw favoriete woningen. Dat doe je heel eenvoudig bij het betreffende bouwnummer. Als de verkoop start dan is het heel eenvoudig om jouw voorkeuren door te geven via dat lijstje. Heel gemakkelijk!

Mis je een paar bouwnummers in het overzicht. Dat klopt. Bouwnummer 30 tot en met 40 uit deze fase zijn nog in ontwikkeling, waardoor het te vroeg is om deze woningen te laten zien. Dat betekent dat we deze 11 woningen nu nog niet kunnen aanbieden, maar dat dit op een later moment gaat gebeuren. Dat moment is nu nog niet bekend, maar meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven.

N.B. Doordat deze 11 woningen nu (nog) niet worden aangeboden wijken de eerdergenoemde vanaf-prijzen bij de woningtypes af van hetgeen eerder is gepubliceerd.

Bekijk de woningen
image alt

Sfeerplattegronden

Waar komt jouw bank te staan? Wie krijgt welke slaapkamer? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De sfeerplattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast getekend en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw appartement kunt indelen!

Woningen
image alt

Regel alvast een financiële check

Als de verkoop is gestart dan geef je online maximaal 5 voorkeuren door. Bij de toewijzing hanteren wij een aantal criteria zoals een financiële check. Het is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. De financiële check kán in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen.

Meer over de financiële check
Wat speelt er? Actueel nieuws
Hier wonen? Bekijk het aanbod