Appartement Type E in de spotlights

15 februari '24

Heb je al eens overwogen om een appartement te kopen op Landgoed Coudewater? Dan moet je echt eens kijken in Buitenplaats II. Daar zie je 3 appartementengebouwen aan de entree van het landgoed waarbij het middelste gebouw uit koopappartementen bestaat. Er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar in Buitenplaats II waaronder Type E. Lees wat dit appartement zo bijzonder maakt!

De Buitenplaats

De Buitenplaats bestaat uit 3 appartementengebouwen die in een u-opstelling staan. Het middelste gebouw bestaat uit koopappartementen en de overig 2 hebben huuraanbod. Alle 3 de gebouwen hebben een gezamenlijke halfverdiepte parkeerkelder waarvan de entree aan de oostzijde. Op de panorama afbeelding kun je rondkijken en is aangegeven waar de entree van de parkeerkelder is. 

image alt

Ligging appartement Type E

De 3-kamerhoekappartementen Type E liggen aan de zijde waar je het gebouw via de entree binnenloopt. De nog beschikbare bouwnummers van dit type liggen op de 1e en 2e verdieping. Kom je met de auto of de fiets en parkeer je die in de parkeerkelder dan neem je de trap op lift naar jouw verdieping. 

Bekijk de beschikbare bouwnummers
image alt

Indeling appartement Type E

De appartementen hebben een woonoppervlakte van 98 m2, een ruime hal, 2 slaapkamers en een balkon van circa 11 m2. De woonkamer met open keuken heeft een deur naar het fijne balkon. Hier lees je in alle rust een boek en kijk je uit op het vele groen van de grote, monumentale, bomen. Er zijn 2 slaapkamers waarvan de grootste lekker ruim is met afmetingen van 5.14 m lang en 3.60 m breed. Er is een ruimte met technische installaties voor jouw appartement en daar is ook plaats voor bijvoorbeeld de stofzuiger, wasmachine en droger. Helemaal top is de provisiekast waar je een voorraadje boodschappen kwijt kunt. 

Bekijk de appartementen
image alt

Bepaal zelf hoe jouw keuken eruit ziet

Voor Buitenplaats II is Huysinc aangewezen als projectleverancier voor de keukens, het sanitair en tegelwerk. De adviseurs staan met innovatieve tools klaar om je te adviseren en inspireren. Met de Touch Reality-tafel ontwerp je bijvoorbeeld virtueel je nieuwe keuken en loop je vervolgens in 3D je keuken in met de VR-tool. Alvast een proef-kookles? In de kookstudio krijg je de mogelijk te zien hoe je de keukenapparatuur gebruikt.

In de koopsom van de appartementen is een keukencheque inbegrepen. Deze cheque is inwisselbaar op de aanbiedingskeuken van keukenleverancier Huysinc. De waarde van de cheque is inclusief 21% B.T.W. en wordt verrekend met de prijs van de aanbiedingskeuken. Bekijk hier de keukenbrochure.

Waarde keukencheque

Interesse?

Heb je interesse in zo'n mooi appartement? Bekijk bij het woningaanbod de beschikbare bouwnummers en vraag direct online een optie aan. Binnen 24 uur hoor je op werkdagen of je het appartement toegewezen hebt gekregen.

Aanbod
  Overig aanbod
  Appartement Type E