Coudewater Beleefavond druk bezocht!

17 juni '24

Op donderdag 13 juni vond de Coudewater Beleefavond plaats op Landgoed Coudewater in Rosmalen. Tijdens deze zomerse avond konden belangstellenden kennismaken met het toekomstige aanbod en de deelgebieden waar binnenkort de verkoop van start gaat. Het was een gezellige, drukke avond!

Deelfases op Landgoed Coudewater

Van de drukte was niet veel te merken omdat de deelfases Lommerlust, Bijenkorf, Sonnevanck en Lobben verspreid over het uitgestrekte landgoed liggen. Belangstellenden konden een wandeling maken langs de diverse locatie waar architecten en makelaars enthousiast vertelden over het aanbod. In de grote tent bij de locaties van Lobben en Lommerlust waar de woningen van de Lobben - fase 2 gebouwd worden was informatie te vinden over alle deelfases. Een stukje verderop, bij de entree van het landgoed, was duidelijk te zien dat de bouw van de Buitenplaats in volle gang is en daar tegenover kon de makelaar alles vertellen over het appartementengebouw de Bijenkorf die nu in verkoop is en waar deze straks wordt gebouwd. 

image alt

Aanbod in diverse fases

De percelen van de woningen in Lobben - fase 2 waren met kavelbordjes gemarkeerd om een goede indruk te krijgen waar welke woning gebouwd wordt. Voor het eerst was er de mogelijkheid om een voorproefje te krijgen van het toekomstige uitzicht op de uitgezette locaties van de appartementengebouwen De Bijenkorf, Lommerlust en Sonnevanck. Makelaars, architecten en ontwikkelaars stonden klaar om enthousiast te vertellen over het landgoed en alle vragen te beantwoorden, zodat bezoekers een goed beeld konden vormen van wat Landgoed Coudewater te bieden heeft.

image alt

Boumij Makelaars

"Het kopen van een nieuwbouwwoning is een stuk spannender dan het kopen van een bestaande woning. Wanneer er sprake is van nieuwbouw, kunt u namelijk niet door de betreffende woning wandelen en dat ‘speciale, verliefde gevoel’ krijgen. Nieuwbouw ervaart u op basis van slechts een bouwtekening, plattegrond en illustraties. Daarnaast komt er veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars weten alles op het gebied van nieuwe woningbouw. Wij begeleiden je met goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject. 


Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344      

  Aanbod Bijenkorf, Lommerlust en Sonnevanck
  Woningaanbod Lobben - fase 2