Coudewater Beleefdag een groot succes!

17 oktober '23

Was jij op zaterdag 7 oktober te vinden op het landgoed? Dan was je niet de enige! Het was een prachtige, zonnige dag, de belangstelling voor de deelplannen en de wandelingen was groot, kinderen hoefden zich niet te vervelen en de sfeer zat er goed in! Bekijk de aftermovie en de foto's van de Coudewater Beleefdag.

image alt

Ontvangst en informatiestands

In de Mariakapel op Landgoed Coudewater werd iedereen ontvangen met een drankje en een mini Bossche Bol. Er waren diverse informatiestands van de deelplannen en de Rabobank te bezoeken. Op digitale schermen en een grote maquette van het hele landgoed werden de deelplannen Zandbergen, Buitenplaats, Lobben en Birgitta goed weergegeven. Voor iedereen die meer wilde weten over de rijke historie van het landgoed kon meerdere malen die dag aangesloten worden bij een rondleiding.

Aanbod Lobben en Buitenplaats II
image alt

Deelplannen en wandelingen

Met een plattegrond in de hand kon je een wandeling maken naar de diverse deelplanlocaties waar de toekomstige kavels uitgezet waren en door middel van borden per kavel werd meteen duidelijk waar en hoe de woningen van Zandbergen en Lobben op de kavels komen. Architecten waren ter plekke om extra toelichting te geven op de ontwerpen. Ook de locaties van de appartementen van Birgitta en Buitenplaats leverden een goed beeld op van hoe het gaat worden.

Op diverse plekken konden QR-codes gescand worden en zag je ter plekke een 360 graden beeld van de toekomstige situatie.

Locatie Lobben

Coudewater Beleefdag 2023

Locatie
Architect

Ontvangst in de Mariakapel en (historische) wandelingen

Interesse?

Landgoed Coudewater is een samenwerking van Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD. Er is een overkoepelende website waar alle informatie over het landgoed zelf te vinden is. Heb je interesse in de deelplannen Zandbergen of Birgitta? Bekijk dan de informatie over die plannen op www.landgoedcoudewater.nl. De deelplannen gaan gefaseerd in verkoop.

Ben je geïnteresseerd in de koopappartementen van Buitenplaats II of de woningen van Lobben? meld je dan aan bij het woningaanbod op deze website of abonneer je op de nieuwsbrief onderaan deze pagina. 

Voor de planning van Buitenplaats II en Lobben lees je vooral het nieuws en de pagina planning op deze website.

  Aanbod Zandbergen en Birgitta
  Aanbod Lobben en Buitenplaats