Coudewater Beleefdag op 7 oktober!

28 september '23

De deuren van Landgoed Coudewater staan op zaterdag 7 oktober open voor jou! Tussen 10.00 uur en 14:00 uur ben je van harte welkom op de Coudewater Beleefdag. Makelaars, architecten, projectontwikkelaars en Rabobank zijn aanwezig om jou mee te nemen in alle plannen en om al jouw vragen te beantwoorden. Kom meer te weten over de prachtige, unieke locatie, de deelplannen en uiteraard ook de planning zodat je na die dag een helder beeld hebt van wat het landgoed je te bieden heeft.

7 oktober 2023

Coudewater Beleefdag

Tussen 10:00 en 14:00 uur | Landgoed Coudewater (De Mariakapel) | Peter de Gorterstaat 7 | Rosmalen

image alt

Ontdek de unieke locatie

Bekijk de toekomstige bouwplaats van De Buitenplaats waar binnenkort gestart wordt met de verkoop van de 23 appartementen in gebouw Buitenplaats II. Ook de percelen van de woningen in de Lobben zijn uitgezet, waardoor je de unieke ligging van deze woningen optimaal kunt ervaren. 

Makelaars, projectontwikkelaars en architecten vertellen je graag meer over deze unieke locatie, de deelplannen en de planning. Er zijn woningimpressies, plattegronden en nog veel meer om jou een goed indruk te geven de plannen op het landgoed. Ben jij er bij op 7 oktober?

  Actueel nieuws
  Aanbod