Definitieve prijzen Buitenplaats II

30 september '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooi appartement in Buitenplaats II? Kijk dan eens naar de impressies, de plattegronden en de definitieve prijzen. Valt jouw favoriete appartement binnen jouw budget? Laat het checken en regel alvast een financiële check. Lees ook waarom dat in jouw voordeel kan werken bij de toewijzing.

image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete appartement is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een appartement. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 23 appartementen van Buitenplaats II start binnenkort. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Tip 1: Regel alvast een financiële check.

Tip 2: Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

Regel een financiële check Financiële check
Wonen in Buitenplaats II? Aanbod