Definitieve prijzen Lobben vastgesteld

5 december '23

Eerder deelden we de indicatieve prijzen van de woningen in de Lobben maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check want de verkoop start binnenkort.

image alt

Definitieve prijzen

Alle prijzen van de woningen van de Lobben zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals o.a. een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. De prijzen zijn vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Ga snel kijken en regel een financiële check.

Woningaanbod

Inclusief duurzame voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van de Lobben zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Maar ook voorzien van een luxe badkamer. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de woningen van de Lobben start binnenkort. We moeten nog wat laatste puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. We hebben al enkele verkoopdocumenten bij het woningaanbod geplaatst én in het Mijn Eigen Huis account.

Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip: Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

Toewijzing en woning kopen
  FInanciële check
  Woningaanbod