Dít zijn de woningen van Lobben - fase 2!

13 juni '24

Ooit gedacht dicht bij het centrum van Den Bosch en Rosmalen te kunnen wonen en toch heel groen? Er is nieuw woningaanbod op Landgoed Coudewater in Rosmalen: Lobben Fase 2. Het aanbod varieert van rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen met kap of plat dak. De ruime percelen zijn om de huidige bomen gevormd en hebben daarom allemaal een unieke tuin en vorm. Ga kijken!

image alt

Lobben - fase 2: 37 nieuwe woningen

In het nieuwste project, Lobben - fase 2, worden maar liefst 37 woningen gerealiseerd. Deze variëren van vrijstaande herenhuizen tot zeer ruime 2 onder 1 kapwoningen en ruime hoek- en rijwoningen. De woningen zijn gelegen in een groene omgeving, omringd door forse hagen en bestaande bomen. De architectuur van de woningen vormt een harmonieus geheel met het landschap.

Wat een karakteristieke woningen met verschillende kaprichtingen en opvallend veel raampartijen. Landelijk en toch modern! Dit is je kans om in een ruim opgezette wijk te wonen in een prachtige woning met een grote omringende tuin en alle privacy: ben je daarnaar op
zoek? Dan is dit je kans! Ga bij het aanbod kijken welke woning het beste bij jou past.

Woningaanbod
image alt

Bouwnummers online

De bouwnummers staan ook al online bij het woningaanbod. Hier vind je de woningimpressies, sfeerplattegronden en de belangrijkste kenmerken. De prijs per woning volgt later maar jij kunt je nu al oriënteren in type, indeling, ligging en architectuur. Zitten er woningen bij die jouw interesse al hebben? Maar dan alvast een wensenlijst aan. Zo kun je als de verkoop is gestart heel eenvoudig jouw voorkeuren doorgeven.

Woningaanbod
Wat komt erbij kijken? Woning kopen
Hier wonen? Woningaanbod