Er is weer leven in De Boerderij

18 april '24

Onder het genot van een hapje en drankje heerlijk dagdromen over jouw toekomstige woonlocatie? Dat kan in De Boerderij op Landgoed Coudewater. Het voormalig restaurant aan de Peter de Gorterstraat is nieuw leven in geblazen.

image alt

Een ontmoetingsplek op Landgoed Coudewater

Vorig jaar juni werd het restaurant gesloten vanwege de naweeën van de coronapandemie. Mathijs Gerritzen, die namens de ontwikkelaars betrokken is bij het inrichten van het landgoed, is blij dat het restaurant weer open gaat. Naast het aanbieden van een lunch of een drankje, dient het restaurant ook als sociale meerwaarde. Mathijs heeft hierin de samenwerking opgezocht met Buro3o, die als jeugdzorginstelling cliënten in de leeftijd van 0 tot 39 jaar begeleidt en in een aantal gevallen huisvestiging en dagbesteding biedt. Buro3o heeft al ervaring in de horeca opgedaan met Theetuin het Klooster, waar cliënten met veel plezier werken. Zo worden er onder andere taartjes, koekjes en biertjes verkocht die zelf gebakken én gebrouwen worden. De brouwerij is sinds kort gevestigd in CW De Boerderij. In CW De Boerderij worden gasten bediend door een team onder leiding van Wilbert, een ervaren horecamedewerker. Bezoekers kunnen terecht voor koffie, thee, taart, een lunch en een lekker drankje, waaronder dus ook zelf gebrouwen bier!

image alt

Openingstijden De Boerderij

Voorlopig is De Boerderij een pop-up, maar er wordt gekeken naar mogelijkheden om permanent horeca in de Boerderij te plaatsen. Zo blijft het een fijne ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt. Daarnaast is er ruimte voor jonge bewoners van Buro3o om hun ervaring in de horeca uit te breiden. Het restaurant is iedere dag, met uitzondering van maandag en dinsdag, open van 10.00 tot 17.00 uur.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
  Wonen op Landgoed Coudewater