Kijk rond op Erf 2

9 augustus '21

Bij nieuwbouw is het vaak lastig voor te stellen hoe de buurt en het huis er straks uit komt te zien. Net als voor het eerste erf hebben we voor Erf 2 een viewer gemaakt zodat je al een beetje rond kunt kijken. Loop ook eens naar binnen om te zien hoe de indeling van de woonkamer en keuken van jouw favoriete woning is.

image alt

Woningaanbod

Bij het woningaanbod 'loop' je zo van de ene naar de andere woning via een interactieve tour. Sta midden op het erf stil en kijk om je heen. Bekijk elke woning van dichtbij en ga naar binnen om ook daar rond te kijken. Hoe leuk is dat!

Naar de woningen van Erf 2
image alt

Vergelijk de woningen

Het aanbod bestaat uit slechts 7 woningen maar onderling zit er best wat verschil in. Om het je makkelijker te maken kun je de woningkenmerken met elkaar vergelijken. Het is heel simpel, vink heel eenvoudig de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken en klik op de knop Vergelijk woningen. Je krijgt dan een mooi overzicht. Handig toch?

Woningen van Erf 2
image alt

Maak alvast een wensenlijst

Op de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Heel eenvoudig maak je vanuit het woningaanbod jouw persoonlijke wensenlijst. De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als later de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wenslijst in het winkelmandje plaatsen. Supersimpel!

Woningen
  Stappenplan
  Woningen