Regel tijdig een financiële check

18 mei '21

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Erf 1? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

image alt

Vergroot je kans op jouw droomhuis

Nu je weet wat de prijs is van jouw favoriete woning in Erf 1, kun je alvast een financiële check aanvragen. Het is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. De financiële check kán in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Zodra de verkoop is gestart upload je de gewaarmerkte brief je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Alles over de financiële check
image alt

Wensenlijst

Heb jij al een wensen lijstje gemaakt van de bouwnummers die jij wel interessant vindt? Vanuit dat lijstje geef je als de verkoop is gestart heel eenvoudig jouw voorkeuren door. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Woningen
  Financiële check
  Woningen