Hoera, de bouw van De Buitenplaats gaat binnenkort van start!

18 december '23

Goed nieuws voor de kopers van een appartement in Buitenplaats II. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld en de bouw van dit nieuwbouwproject op Landgoed Coudewater in Rosmalen gaat binnenkort van start!

De Buitenplaats

In totaal bestaat De Buitenplaats uit 3 gebouwen met in totaal 162 appartementen. Hiervan zijn 139 appartementen overgenomen door woningcorporatie BrabantWonen voor de verhuur. Deze huurappartementen worden in 2 gebouwen gerealiseerd, één voor de sociale huur en één voor de middenhuur. Dat zijn Buitenplaats I en Buitenplaats III.

Buitenplaats II is het middelste gebouw met in totaal 23 koopappartementen. Hier zijn nog maar een paar appartementen vrij. Interesse? Vraag bij het beschikbare bouwnummer direct een optie aan!

 

Start bouw

De verwachting is dat Bouwbedrijf Berghege BV rond maart 2024 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan het bestellen van funderingselementen en vloerplaten. Kopers worden door de aannemer op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw.

image alt

Ook wonen in Buitenplaats II?

Op dit moment zijn er nog een paar appartementen vrij. Zit jouw droomappartement hier tussen? Vraag dan direct een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Actueel aanbod in Buitenplaats II
  Meer nieuws
  Actueel aanbod Buitenplaats II