Verkoopprocedure en makelaar

13 september '23

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online of via persoonlijk contact. Alles kan, niets moet. Aan jou de keus. Voor Landgoed Coudewater hebben we Boumij Makelaars voor je klaar staan.

Boumij Makelaars, opgericht in 1975, zit in een prachtig jaren 30-pand aan de Hekellaan in Den Bosch. Ooit gebouwd in statige stijl van de Amsterdamse School, als kantoor voor een huisvestingsstichting. Een mooie locatie tegenover het Zuiderpark, praktisch óp de stadswallen. "Na ruim 40 jaar durven wij als NVM-makelaar te zeggen dat wij verstand hebben van wonen en hypotheken. En dat komt natuurlijk door ons geweldige team van specialisten dat zich dagelijks vol enthousiasme inzet voor het kopen en verkopen van woningen. Dat weten onze klanten ook, blijkt uit de onafhankelijke klantbeoordeling waar we een gemiddelde van 9,1 scoren! Daar zijn we trots op. Deze score bewijst dat wij altijd nakomen wat wij beloven te zijn: betrouwbaar, betrokken en transparant."

image alt

Boumij Makelaars

"Het kopen van een nieuwbouwwoning is een stuk spannender dan het kopen van een bestaande woning. Wanneer er sprake is van nieuwbouw, kunt u namelijk niet door de betreffende woning wandelen en dat ‘speciale, verliefde gevoel’ krijgen. Nieuwbouw ervaart u op basis van slechts een bouwtekening, plattegrond en illustraties. Daarnaast komt er veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars weten alles op het gebied van nieuwe woningbouw. Wij begeleiden je met goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject. 


Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344      

Inschrijving en toewijzing

Als de online verkoop van Buitenplaats II start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via een persoonlijk account. Na een inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats. Daarbij hanteren we aan aantal criteria. Als je een woning toegewezen hebt gekregen koop je de woning ook nog eens online via jouw account. Hoe handig is dat?

Meer over online een woning kopen

Binnenkort te verwachten

Voordat de verkoop start heb je nog heel veel informatie van de woningen van ons tegoed. Denk bijvoorbeeld aan definitieve impressies van de woningen, de definitieve prijzen maar ook informatie over duurzaamheid en de afwerking van de woningen. Hierover binnenkort meer!

  Online kopen
  Aanbod