De Lobben: nieuw woningaanbod op Landgoed Coudewater

4 oktober '23

Ontdek de nieuwe woonplek op Landgoed Coudewater: Lobben. Verscholen tussen de bomen en hoge hagen vind je 40 nieuwbouwwoningen verdeeld over 3 woonlobben. Moderne, statige woningen met plat dak en bijna identieke woningen maar dan met een schuin dak vormen een mooi contrast op het oude landgoed in Rosmalen. Neem een kijkje!

image alt

Strakke lijnen en platte daken

De moderne architectuur in de Lobben kenmerkt zich door strakke lijnen, grote ramen en platte daken, wat een eigentijdse uitstraling geeft aan het landschap. Deze woningen zijn ontworpen met maximaal licht en ruimte en ze passen naadloos in de natuurlijke omgeving van Landgoed Coudewater. Er zijn grote vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen in diverse varianten. Deze woningen staan op ruime percelen en vind je in twee van de 3 woonlobben.

Woningaanbod
image alt

Schuine daken en authentieke details

Tegelijkertijd vormen de woningen met een traditionele kap een contrast met de moderne varianten maar zeker herkenbaar zijn de grote ramen, de indeling en de kleur van de gevelstenen. Er zijn vrijstaande woningen, rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen in het aanbod. Al deze woningen staan bij elkaar in een van de 3 woonlobben op Landgoed Coudewater. 

Woningaanbod
image alt

Unieke woonervaring

Wat De Lobben nog specialer maakt, is de zorgvuldige planning van de omgeving. Oude bomen, sommige waarschijnlijk al eeuwen oud, zullen behouden blijven en dienen als een natuurlijk decor voor de nieuwe woonplek. Bovendien zullen afwisselend hoge en lage hagen de privacy van de bewoners waarborgen en bijdragen aan een harmonieus landschap.

De woningen, omringd door de natuurlijke pracht van oude bomen en gevarieerde hagen, beloven een unieke woonervaring voor de toekomstige bewoners.

Interesse?

Heb je interesse? Meld je dan aan als belangstellende! Dat doe je bij het woningaanbod of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Binnenkort kun je meer informatie verwachten over dit boeiende nieuwbouwproject, dat de rijke geschiedenis van Landgoed Coudewater in ere houdt terwijl het tegelijkertijd een nieuwe bladzijde toevoegt aan dit prachtige stukje Rosmalen.

Woningaanbod
Wonen in een appartement? Bekijk Buitenplaats II
Groen wonen in De Lobben? Bekijk het woningaanbod