Nieuw aan te planten bomen in Lobben

29 januari '24

Woon je straks in de Lobben dan ben je al verzekerd van een groene omgeving en prachtige bomen om je heen. Maar het kan nóg groener! Op sommige kavelpaspoorten staat ook een nieuw aan te planten boom ingetekend. Kopers van die woningen mogen zelf een boom kiezen uit de door de landschapsarchitect vastgestelde nieuwe boomsoorten. Hoe leuk is dat!

Selectie bomen

Er is een selectie gemaakt van 6 kleine bomen waar uit gekozen kan worden. De bomen hebben een fraaie bloeiwijze, dragen vruchten en/of hebben een mooie herfstkleur. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en een verrijking voor je tuin. De helft van deze selectie is aan te merken als ‘klimaatboom’, dat wil zeggen dat deze soorten het goed kunnen doen in ons veranderende klimaat met vooral langere warme en droge perioden. De keuze zal nog lastig worden. Gelukkig hebben de kopers nog wel even de tijd om te beslissen. De definitieve keuze dient voor het einde van 2024 te worden gemaakt. Ben je benieuwd welke bomen er gekozen kunnen worden? Bekijk dan de brochure.

Bekijk de brochure
image alt

Kavelpaspoorten

Op betreffende kavelpaspoorten wordt via het renvooi duidelijk aangegeven waar de betreffende nieuw te planten boom op de kavel komt. De kavelpaspoorten vind je bij de downloads van het woningaanbod.

Woningaanbod
Vragen? Contact
Bekijk de kavelpaspoorten Woningaanbod