Buitenplaats II: 23 koopappartementen

23 juni '23

Wil jij graag een appartement kopen op Landgoed Coudewater in Rosmalen? Dan is er goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! De Buitenplaats bestaat uit 3 appartementengebouwen aan de entree van Landgoed Coudewater. Het middelste gebouw bestaat uit 23 koopappartementen: Buitenplaats II. Bekijk de impressies van Buitenplaats II, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Ga snel kijken.

image alt

Wonen in Buitenplaats II

Het is tijd voor nieuw aanbod op Landgoed Coudewater. En dat komt eraan! De voorbereidingen van De Buitenplaats zijn in volle gang! De Buitenplaats kent 3 woongebouwen waarvan de middelste bestaat uit 23 koopappartementen en de overige 2 zijn bestemd voor huur. De 3 gebouwen hebben een naam gekregen; Buitenplaats I, Buitenplaats II en Buitenplaats III. Naar verwachting start de verkoop van Buitenplaats II in het najaar van 2023. Deze nieuwe fase bestaat uit 7 typen appartementen in verschillende typen namelijk:

  • Appartement Type A (1) – 75 m2, 1 slaapkamer, balkon
  • Appartement Type B (4)– 81 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Appartement Type C (1)– 87 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Appartement Type D (8) – 95 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Appartement Type E (6)– 98 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Penthouse Type F (2) – 131 m2, 2 slaapkamers, balkon
  • Penthouse Type G (1) – 145 m2, 3 slaapkamers, balkon

Bekijk het aanbod
image alt

Wat kun je binnenkort verwachten?

De verschillende typen appartementen met indicatieve prijzen vind je bij het woningaanbod zodat jij je alvast kunt oriënteren. Bekijk de appartementen, de balkonligging, verdieping en  indeling maar ook aantal slaapkamers, prijsindicatie en het uitzicht. Welke past het beste bij je? Later volgen de bouwnummers met hun specifieke kenmerken, plattegronden en prijzen zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Uiteraard mag ook de informatie over duurzame voorzieningen en de afwerking van de appartementen zoals de keuken en badkamer niet ontbreken. Kortom, je hebt nog veel tegoed! 

Bekijk het aanbod

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een appartement Buitenplaats II gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt en wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken? Lees dan snel verder op de pagina Woning kopen. Hier lees je alle stappen van het aankoopproces. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Nieuwbouw kopen

Interesse en aanmelden

Spreken deze appartement typen je aan en wil je op de hoogte blijven van Buitenplaats II. Bekijk dan het aanbod, ontdek welk type het beste bij je past en meld je aan als belangstellende! Je ontvangt dan steeds update over het nieuwbouwproject en de appartementen.

Aanbod
Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningen