Omgevingsvergunning De Buitenplaats onherroepelijk!

20 juli '23

Goed nieuws voor alle belangstellenden voor een koopappartement in Buitenplaats II. In mei heeft Gemeente Den Bosch de omgevingsvergunning verleend voor De Buitenplaats. Er zijn geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning sinds 19 juli onherroepelijk geworden! Er is hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 3 appartementengebouwen aan de entree van Landgoed Coudewater. 

image alt

Huisnummers Buitenplaats II

Buitenplaats II bestaat uit 23 koopappartementen en Buitenplaats I en Buitenplaats II bestaan uit huurappartementen die worden verhuurd door een partij waarover we later communiceren. Ook de straatnaam en huisnummers zijn bekend voor de 3 woontorens van De Buitenplaats.

De koopappartementen van Buitenplaats II krijgen de huisnummer 100-122 en de straatnaam is Buitenplaats.

Appartementen Buitenplaats II

Planning Buitenplaats II

Aanmelden voor Buitenplaats II kan al voor de type appartementen die online staan. Binnenkort worden per type ook de bouwnummers gepubliceerd met o.a. alle kenmerken, de koopsommen en de sfeerplattegronden. Zo kan jij gericht een keuze maken welk appartement het beste bij je past. De datum waarop de verkoop start volgt op een later moment maar zal naar verwachting eind Q3 2023 of begin Q4 2023 zijn. Heb je interesse in een koopappartement? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan mis je niets!

Bekijk woningaanbod
  Groen wonen op Landgoed Coudewater
  Aanbod