In elk huis sanitair van Villeroy & Boch met Grohe kranen

30 november '23

Heb je interesse in één van die prachtige woningen in de Lobben? Dan hebben we nog een leuk extraatje. Alle woningen in dit project krijgen namelijk luxe sanitair van Villeroy & Boch met kranen van Grohe!

Tegelwerk

Maar met alleen luxe sanitair ben je er nog niet, ook aan het tegelwerk is extra aandacht besteed. Zo is er voor de badkamer en toiletruimtes een tegelkeuzepakket met wandtegels in 4 kleuren en het formaat is 30 x 60 cm. De wandtegels zijn mat of glanzend en de vloertegels mat waarbij het formaat van de vloertegels 60 x 60 cm is. Ook hier een keuze uit 4 kleuren. 

image alt

Sanitair hoek- en tussenwoningen

Zoals gezegd krijgen alle woningen zowel de badkamer als het toilet sanitair van Villeroy en Boch met Grohe kranen.

Het toilet is een Villeroy & Boch Architectura diepspoel wit. Ook de fontein en de wastafel zijn van hetzelfde type namelijk Architectura wit. De wastafel is 60 cm breed en de spiegel die er boven komt te hangen is  80 x 60 cm. De douchehoek wordt verdiept uitgevoerd en een heerlijk ligbad mag zeker niet ontbreken. Het formaat is 180 x 80 cm en van hetzelfde merk en type. Al het sanitair wordt afgekit in het wit. En de leidingen die worden uiteraard weggewerkt in de muur. 

De hoekwoningen hebben in tegenstelling tot de tussenwoningen een extra badkamer met douche op de 2e verdieping. Het sanitair is ook Villeroy & Boch Architectura en de douchecabine is van Novellini serie Lunes 2.0.

image alt

Sanitair vrijstaande - en 2 onder 1 kapwoningen

Het sanitair van de toiletten op de begane grond en 1e verdieping is een Villeroy & Boch Avento diepspoel wit. Het fonteintje is van de serie Architectura wit. De badkamer op de 1e verdieping heeft een wastafel is 100 cm breed en de spiegel die er boven komt te hangen is  100 x 60 cm. De douchehoek wordt verdiept uitgevoerd en een heerlijk ligbad mag ook hier niet ontbreken. Het formaat is 180 x 80 cm en van hetzelfde merk maar van de serie Subway. Al het sanitair wordt afgekit in het wit. En de leidingen die worden uiteraard weggewerkt in de muur. 

De badkamer op de 2e verdieping heeft een douchecabine en een wastafel, 60 cm breed, van Villeroy & Boch type Avento. De douchecabine is van Novellini en heeft helder glas.

Kranen

De fonteinkraan bij de wastafel in het toilet, is een Hans Grohe Eurostyle bij de hoek- en rijwoningen en bij de overige woningen is deze van het type Grohe Concetto. De wastafel in de badkamer krijgt ook dit type kraan en bij de brede wastafels van 100 cm breed zijn 2 kranen inbegrepen. De douchekraan is een Grohe Tempesta Cosmopolitan of Grohe Grohterm. Voor het bad is de Grohe Cosmopolitan thermostaatkraan of Grohe Eurosmart (hoek- en rijwoningen) standaard.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Ook wonen in de Lobben? Bekijk het aanbod