Bepaal je indeling

24 juni '24

Waar komt jouw bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De plattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast ingedeeld. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

De plattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. Binnenkort kun je ook de gedetailleerde verkooptekeningen (op schaal) per bouwnummer downloaden. Op dat moment zijn ook de zogenoemde 'optietekeningen' beschikbaar. Op een optietekening worden ook de meest gekozen opties (bijvoorbeeld een uitbouw) getoond. Je vindt de geïllustreerde sfeerplattegronden bij het woningaanbod op deze website. Bekijk de woningen en de bijbehorende plattegronden.

Woningen
image alt

Hier wonen? Meld je nu aan

De verkoop van Lobben - fase 2 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum, de prijzen per woning en de verkoopstukken. Zie jij jezelf hier al wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Welke woningen komen er? Woningaanbod
Woning kopen in Lobben - fase 2? Koopprocedure