Bouw De Buitenplaats officieel van start!

28 juni '24

Op 27 juni, een zonnige donderdagmiddag, verzamelden de kopers van Buitenplaats II zich op Landgoed Coudewater voor een feestelijke bijeenkomst. In de sfeervolle setting van De Boerderij kregen de toekomstige bewoners de kans om met elkaar kennis te maken en het glas te heffen op hun nieuwe woonomgeving.

image alt

Wandeling naar de bouwlocatie

Na een hartelijke ontvangst en een korte introductie, maakten de aanwezigen een wandeling naar de bouwlocatie. Hier kregen zij een eerste blik op de werkzaamheden voor de bouw van de drie appartementengebouwen van De Buitenplaats. De sfeer was gemoedelijk en er werd volop gepraat en gelachen terwijl de kopers hun toekomstige buren leerden kennen.

De bijeenkomst markeerde een belangrijke mijlpaal in het project en bood de kopers een unieke gelegenheid om de locatie te leren kennen die zij binnenkort hun thuis zullen noemen. Met een glas in de hand en een glimlach op het gezicht, werd de middag afgesloten met de belofte van vele mooie jaren op Landgoed Coudewater.

Bouw Buitenplaats
Bouw Buitenplaats
image alt

Buitenplaats II - 23 koopappartementen

De Buitenplaats ligt in het noordwestelijk deel van Landgoed Coudewater in Rosmalen. Deze zone heeft straks drie woongebouwen met 5, 7 of 10 lagen die afzonderlijk van elkaar zijn afgestemd op de omgeving. Het totale aanbod bestaat uit 158 appartementen waarvan 23 koopappartementen in de middelste toren, Buitenplaats II,  met 5 woonlagen. De overige 2 woontorens, Buitenplaats I en Buitenplaats III zijn gepland met huuraanbod.

Actueel aanbod in Buitenplaats II
Vragen? Contact
Hier wonen? Aanbod Buitenplaats II