Start verkoopdatum de Lobben bekend

7 december '23

Alle documenten zijn compleet! Zet in je agenda dat op donderdag 14 december om 15:00 uur de online verkoop van de eerste 29 woningen in de Lobben start. Op die dag geef online je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij op nummer 1 zet? In de Lobben heb je in elk geval heel veel te kiezen. Bereid je alvast voor!

14 december 2023

Noteer in je agenda

Start verkoop donderdag 14 december om 15:00 uur | Inschrijven tot 20 december uiterlijk 17:00 uur | Uitslag toewijzing 21 december rond 15:00 uur

Inschrijven tot 20 december

Als op 14 december de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Daar heb je een week de tijd voor en dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Je kunt dan ook jouw financiële check uploaden. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan tot 20 december 17:00 uur want dan sluit de inschrijving. Op 21 december worden de woningen toegewezen en krijg je een e-mail over de uitslag.

 

Lees alles over de toewijzing
image alt

Definitieve prijzen

Alle prijzen van de woningen van de Lobben zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals o.a. een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. De prijzen zijn vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Ga snel kijken en regel een financiële check.

Woningaanbod
image alt

Financiële check

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check.

Plan een financiële check

Meld je aan als belangstellende

Heb jij al een wensenlijstje met favoriete bouwnummers gemaakt, jezelf aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid en ontvang je op 14 december een e-mail dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 14 december de nieuwsbrief.

Maak een account aan
  Contact
  Actueel aanbod