Toewijzingsprocedure en makelaar

20 mei '21

Binnenkort start de online verkoop van 10 woningen in Erf 1. Graag nemen wij jou mee in de toewijzingsprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

image alt

Boumij Makelaars

Boumij Makelaars is een goede bekende van ons. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij nieuwbouw in en om Rosmalen, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Dit makelaarskantoor staat bekend als een vertrouwd en vakkundige makelaar met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat! De contactpersonen voor De Erven zijn Marc van den Berg en Rianne Leijten.

Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344      

  Stappenplan UNICwonen
  Woningaanbod