Toewijzing en online kopen

20 november '23

Binnenkort start de verkoop van de Lobben. Een nieuw huis kopen is al spannend genoeg en online een nieuwbouwwoning kopen doe je ook niet elke dag. Hoe worden de woningen toegewezen, hoe werkt online kopen en wat als je toch liever bij de makelaar een afspraak maakt? We leggen uit hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

image alt

Inschrijven en toewijzing

De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel! Dit is jouw eigen lijstje en nog niet de officiële voorkeurinschrijving. Die volgt pas als de verkoop is gestart.


Voorkeuren doorgeven

Als de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wenslijst in het winkelmandje plaatsen. Je kunt dan maximaal 5 voorkeuren doorgeven en je vindt alles overzichtelijk terug in jouw account. Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. BPD behoudt zich het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. Ben je aangemeld voor de projectnieuwsbrief? Dan ontvang je een reminder als het zover is!

Toewijzing
Na een inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats. Daarbij hanteren we aan aantal criteria. Als je een woning toegewezen hebt gekregen koop je de woning ook nog eens online via jouw account. Hoe handig is dat?

Stappenplan woning kopen

Er komt veel op je af als je een nieuwbouwwoning koopt. In een 3-delige videoserie wordt het haarfijn voor je uitgelegd. Weten hoe het zit? Bekijk de video's: 

 

  1. Van interesse tot aankoop
  2. De toewijzingsprocedure
  3. Van aankoop tot oplevering 
image alt

Boumij Makelaars

"Het kopen van een nieuwbouwwoning is een stuk spannender dan het kopen van een bestaande woning. Wanneer er sprake is van nieuwbouw, kunt u namelijk niet door de betreffende woning wandelen en dat ‘speciale, verliefde gevoel’ krijgen. Nieuwbouw ervaart u op basis van slechts een bouwtekening, plattegrond en illustraties. Daarnaast komt er veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars weten alles op het gebied van nieuwe woningbouw. Wij begeleiden je met goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject. 


Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344      

  Toewijzingsprocedure
  Woningen