Verkooptekeningen, carports en bergingen van de Lobben

24 november '23

Voor de Lobben zijn de verkooptekeningen al definitief uitgewerkt en waarom zouden we wachten om ze met je te delen tot de start verkoop? Bestudeer nu alvast de kavelpaspoorten, de verkoop- en optietekeningen, de tekeningen van de carports en de bergingen van de woningen waarvoor dat van toepassing is.

image alt

Kavelpaspoorten

Dat woningen van de Lobben tussen oude, monumentale bomen en nieuw aan te planten bomen staan is misschien voor jou heel bepalend in jouw woningkeuze. Want hoe groot zijn die bomen en waar staan ze precies? Op de kavelpaspoorten van de woningen zie je precies waar ze staan en ook waar nieuwe bomen worden aangeplant. Per bouwnummer kun je ze alvast downloaden en ben je alvast voorbereid. Zo hoef je niet te wachten tot de verkoop is gestart en het dan pas te ontdekken.

Tip: download en print het kavelpaspoort van jouw favoriete woning en ga kijken op die plek op Landgoed Coudewater.

Bekijk het paspoort per bouwnummer
image alt

Carports en bergingen

Alle woningen in de Lobben zijn inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen grond. Een aantal heeft ook nog eens een aangebouwde of vrijstaande berging en diverse woningen hebben een ruime, brede carport waaronder plaats is voor 2 auto's. Op het dak van de carports komen 2 rijen zonnepanelen. 

Bij de woningen die geen aangebouwde berging hebben staat in de achtertuin een houten berging. 

Je vindt de tekeningen van de carports en bergingen voor zover van toepassing bij betreffende woningen.

Bekijk het aanbod

Verkoop- en optietekeningen

De sfeerplattegronden bij de woningaanbod geven al een goed beeld van de indeling van de woning maar op de uiteindelijke verkooptekeningen zie je meer details. Denk bijvoorbeeld aan lichtpunten, lichtschakelaars en doorsnede van de woning. Een optietekening geeft aan wat de mogelijkheden zijn zoals een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel (bij de kapwoningen) of misschien wil je een extra toilet op de 2e verdieping. Alle verkoop- en optietekeningen hebben we alvast voor je bij de bouwnummers geplaatst. Bekijk de tekeningen en de mogelijkheden om de woning naar wens aan te passen.

Download de verkooptekeningen
  Verkoopprocedure
  Woningaanbod met downloads