Weids uitzicht vanaf je balkon in Buitenplaats II

27 maart '24

’s Ochtends met een heerlijk kopje koffie neerstrijken op je balkon en genieten van de rust, ruimte en het groen om je heen. Wie droom daar nu niet van? In Buitenplaats II kan dit werkelijkheid worden! Wist je dat de appartementen type E een weids uitzicht hebben op het groen? Wij laten het je zien.

image alt

Ruime balkons

Aan de westzijde van het appartementencomplex bevinden zich bouwnummers 10, 15 en 20 (3-kamerappartement type E). Vanaf deze kant heb je een weids uitzicht op een groene, parkachtige omgeving. Deze fijne hoekappartementen hebben een woonoppervlakte van 98 m2 en een balkon van ca. 11 m2. Genoeg plek om een zitje te plaatsen en te genieten van de omgeving. Daarnaast komen de appartementen ook met een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte garage onder de toren.

Bekijk de appartementen

Ervaar het zelf!

Wil jij zelf ervaren hoe het uitzicht is wanneer je straks op jouw balkon staat? Dat kan! We hebben een gaaf 360 graden beeld laten maken, waardoor jij precies kan zien waar je straks zicht op hebt. Bouwnummers 10, 15 en 20 hebben allemaal een weids uitzicht óp het groen. Dat wordt heerlijk genieten vanaf jouw ruime balkon! Bekijk het panoramabeeld hieronder of bij het woningaanbod. 

Bekijk het aanbod

Wil jij hier wonen?

Zie jij jezelf al wonen in één van deze ruime appartementen in Landgoed Coudewater in Rosmalen? Er zij nog enkele appartementen vrij. Bekijk de actuele status bij het woningaanbod of vraag direct (vrijblijvend) een optie aan.

Bekijk woningen
  Overig aanbod
  Appartement Type E