Woningen van de Lobben toegewezen

21 december '23

Vandaag was een spannende dag voor de kandidaten van de Lobben die tijdens de inschrijfperiode hun voorkeuren doorgaven. De inschrijving is gesloten en de uitslag van de toewijzing is bekend. Alle woningen staan onder optie.

image alt

Optanten

Kandidaten die een woning toegewezen kregen, hebben een optie op de woning. Via het persoonlijk account kan de optie door de kandidaat online geaccepteerd worden. Daarna kan er een keuze gemaakt worden hoe de optant de vervolgstappen in het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan een fysieke afspraak bij de makelaar zijn of direct de contracten op laten maken.

image alt

Reservekandidaten

Kandidaten die op dit moment geen woning toegewezen kregen hebben ook een bericht ontvangen en zijn nu reservekandidaat. Zodra een bouwnummer om een bepaalde reden vrijkomt wordt de woning opnieuw toegewezen op basis van de criteria die je kunt lezen op de pagina Woning Kopen.

Toewijzingsprocedure
image alt

Fijne feestdagen en een goed nieuw (woon) jaar!

Wij bedanken alle belangstellenden voor hun interesse in de Lobben en feliciteren de optanten met de toewijzing van hun woning. Afspraken met de makelaar, indien gewenst, worden op korte termijn ingepland. 

Uiteraard kun je ook in het nieuwe jaar weer bij ons terecht met al je vragen. Op 25 en 26 december en 1 januari zijn we gesloten maar de overige dagen staan we weer telefonisch voor je klaar op de reguliere openingstijden.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een goed, gezond en gelukkig nieuw (woon) jaar!

Vragen? Contact
  Meer nieuws