Maak kennis met....

17 mei '21

Als je straks jouw handtekening onder de overeenkomst hebt gezet, ga je aan de slag met de architect om de basiswoning in De Erven helemaal tot jouw woning te maken. Maak alvast kennis en bekijk het interview dat we hadden met de architect van UNICwonen.

image alt

Frank Willems

Maak kennis met Frank Willems, hij is de architect en eigenaar van UNICwonen. Frank geeft leiding aan de ontwerpkant van het bedrijf en aan WillemsenU die verantwoordelijk zijn voor de ontwerpen van de woningen. In het filmpje legt hij het proces uit en wat het inhoudt als jullie samen aan tafel gaan om de woning in De Erven verder te ontwerpen en te modelleren.

image alt

Ton van den Berg

Maak kennis met Ton van den Berg. Hij is werkvoorbereider en partner bij UNICwonen
en verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en de komplete realisatie van de woningen. Hij kijkt mee met de technische aspecten van de woning en legt uit wat het vervolgproces is als de ontwerpen klaar zijn.

De Erven, deze bijzonder plek

"De Erven is gemeenschappelijk gebied waar je ook gezamelijk gebruik van gaan maken. De woningen liggen allemaal rechtstreeks aan een erf met aan de ene kant de beschutting van de bomen en aan de andere kant zie je het open landschap. Een aantal woningen is gericht op het open landschap een aantal kijkt uit op de bomenlaan. Dat maakt de plek bijzonder, een cadeautje".

  UNICwonen
  Stappenplan