Bereid je alvast voor op de start verkoop van Erf 2

16 september '21

De laatste 7 woningen van de Erven gaan binnenkort in verkoop. Wij verwachten binnen 2 weken te melden wat de exacte datum is. Ondertussen kun jij je voorbereiden door alvast een wensenlijst met favoriete bouwnummers aan te maken en een financiële check te regelen.

image alt

Wensenlijst en financiële check

Heb jij al een wensenlijstje met favoriete bouwnummers gemaakt, jezelf aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid als de verkoop start. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. 

Financiële check
image alt

Makelaar en verkoopprocedure

Boumij Makelaars is een goede bekende van ons en al volop bezig met de verkoop van Erf 1. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij nieuwbouw in en om Rosmalen, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Dit makelaarskantoor staat bekend als een vertrouwd en vakkundige makelaar met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat! De contactpersonen voor De Erven zijn Marc van den Berg en Rianne Leijten.

Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344   

Verkoopprocedure
  Toewijzingsprocedure
  Woningen