Bouwnummers, impressies en woningplattegronden

12 mei '21

Dat de basiswoningen prachtig worden zie je in één oogopslag. Daar horen natuurlijk ook woningplattegronden bij en om het plaatje helemaal compleet te maken hebben we ook de prijzen per bouwnummer vermeld. Ga kijken welke woning bij jou past!

image alt

Prachtig van buiten én van binnen

Niet zo heel vaak in je leven kom je zo'n bijzonder nieuwbouwproject tegen als De Erven van Coudewater. Allereerst is het een schitterende locatie en met duurzaamheid hoog in het vaandel zijn het ook nog eens prachtige vrijstaande woningen die je ook nog eens kunt aanpassen naar jouw wensen. Hoe bijzonder ze zijn kom je snel te weten als je ze bekijkt bij het woningaanbod. De prijzen zijn ook definitief en staan erbij vermeld. Met al deze informatie weet jij waar je aan toe bent.

Je bent natuurlijk ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien. Binnenkort volgen er ook nog interieurimpressies en een vogelvlucht. Houd hiervoor de website goed in de gaten.

Bekijk alle woningen
image alt

Wensenlijst met bouwnummers

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check

Maak een wensenlijst

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 10 woningen van Erf 1 start binnenkort. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is straks volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart. Dat die je via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per e-mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Tip: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

  Stappenplan
  Woningen