30 september 2021

Online start verkoop Erf 2

Ben jij al voorbereid op de start verkoop van Erf 2? Noteer in elk geval de datum in je agenda; donderdag 30 september om 14:00 uur. Alle documenten die je nodig hebt om een keuze te maken zijn dan te bekijken en te downloaden. Welke woning heeft jouw voorkeur?

image alt

Inschrijven tot 7 oktober

Tot 7 oktober 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Als het goed is heb je al een wensenlijst aan gemaakt met favoriete bouwnummers. Vanuit dit overzicht geef je dan heel eenvoudig jouw voorkeur(en) door. Heb je ook de verkoopprocedure en het Stappenplan gelezen? Je kan dan ook meteen de financiële check uploaden in jouw account van Mijn Eigen Huis. Daarna volgt op 8 oktober de toewijzing en hoor je of je een optie hebt op een woning of dat je reservekandidaat bent. 

Woningen

Vragen?

22 september '21

Heb je nog geen account of wensenlijst? Aanmaken kan altijd nog, ook als de verkoop al is gestart. Maar let wel dat de datum waarop je bent aangemeld als belangstellende voor Erf 2, het hebben van een financiële check en voorkeur van bouwnummer belangrijke criteria zijn bij de toewijzing. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met ons verkoopteam of de makelaar: Boumij Makelaars in 's-Hertogenbosch.

Alles over de toewijzing
  Financiële check
  Woningen