Erf 1 vanuit de lucht

8 juni '21

Vanuit de lucht zie je helemáál goed hoe De Erven in het landschap liggen. De impressies van Erf 1 hebben we in de luchtfoto gemonteerd. Kijk eens hoe heerlijk vrij je daar straks woont!

Bomen, struiken, gras

Bij nieuwbouwprojecten zorgen we ervoor dat er veel bomen, struiken en gras wordt aangelegd. Dat doen we niet alleen omdat het zo fijn en gezond wonen is in een groene omgeving. Ook om de droogte en natte periodes de baas te blijven, is een goede regenopvang heel belangrijk om het ecosysteem in stand te houden. En hoe meer groen, hoe meer regenwater opgevangen kan worden.

image alt

Groen, groener, groenst

In De Erven is de situatie omgekeerd. Hier passen we de woningen in het bestaande groen dat al volop aanwezig is. Kijk eens naar de flinke bomen van het bos aan de Peter de Gorterstraat, het gras van de golfbaan en de lage bomen en struiken aan de buitenkant van het Erf. En natuurlijk blijft het niet bij het letterlijke groen in de omgeving. De woningen worden duurzaam geproduceerd, zijn BENG en op de toekomst voorbereid. Win-win situatie dus!

Meer over duurzaamheid
  Duurzaamheid
  Woningen