Indeling en impressies van Buitenplaats II

3 oktober '23

Bij nieuwbouw is het best lastig om je voor te stellen hoe het er straks uit komt te zien. We hebben voor Buitenplaats II de exterieur- en interieurimpressies van de appartementen gemaakt en ook de sfeerplattegronden hebben we alvast voor je ingedeeld. Waar komt jouw bank te staan of die mooie eettafel? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe appartement kunt indelen!

image alt

De impressies

Van elk type appartement hebben we een interieurimpressie gemaakt. Zo heb je een goed beeld van de ruimte en hoe jij het gaat indelen. Op de impressies van type B en D die op de begane grond liggen zie je dat het terras een stenen muurtje heeft. De indeling van deze types op de verdiepingen is gelijk maar daar heeft het balkon een hekwerk. Bekijk ook de woningzoeker eens bij het woningaanbod. Zo zie je precies waar in het gebouw welk bouwnummer ligt.

Bekijk het aanbod van Buitenplaats II

De plattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. Zodra de verkoop start kun je ook de gedetailleerde verkooptekeningen(op schaal) per bouwnummer downloaden. Je vindt de geïllustreerde plattegronden bij het woningaanbod op deze website. Bekijk de appartementen en de bijbehorende plattegronden van Buitenplaats II.

Bekijk de plattegronden

Maak een indelingsplan

Nu de plattegronden van je appartement klaar zijn, is het tijd om aan de slag te gaan met een indeling! Waar komt straks de bank en waar de kast? Bekijk de tips voor het maken van een indelingsplan in onderstaande video. 

Welke appartementen komen er? Aanbod Buitenplaats II
  Verkoopprocedure en makelaar