Jouw keuken in Buitenplaats II

8 november '23

Eén van de grote voordelen van een nieuwbouwwoning is dat het een onbeschreven blad is. Je richt het helemaal naar jouw eigen smaak in. En dan natuurlijk niet alleen de meubels, maar ook de keuken en de badkamer. Heb jij een woning gekocht in Buitenplaats II? Dan komt er een leuke, maar ook wel spannende tijd van oriënteren en keuzes maken aan. Heb jij al een idee van de inrichting van je keuken?

Keukencheque

In de koopsom van de appartementen en penthouses is een keukencheque inbegrepen. Deze cheque is inwisselbaar op de aanbiedingskeuken van keukenleverancier Huysinc. De waarde van de cheque is inclusief 21% B.T.W. en wordt verrekend met de prijs van de aanbiedingskeuken.

  • Bouwnummer 1: € 2.635
  • Bouwnummers 2, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19 en 20: € 2.730 
  • Bouwnummers 3, 8, 13 en 18: € 2.550
  • Bouwnummer 5: € 2.390 
  • Bouwnummers 21 en 23: € 8.095
  • Bouwnummer 22: € 9.380 

Bekijk hieronder de brochures met aanbiedingskeuken van betreffende appartementen.

image alt

Inspiratie en innovatieve tools

Voor Buitenplaats II is Huysinc aangewezen als projectleverancier voor de keukens, het sanitair en tegelwerk. De adviseurs staan met innovatieve tools klaar om je te adviseren en inspireren. Met de Touch Reality-tafel ontwerp je bijvoorbeeld virtueel je nieuwe keuken en loop je vervolgens in 3D je keuken in met de VR-tool. Alvast een proef-kookles? In de kookstudio krijg je de mogelijk te zien hoe je de keukenapparatuur gebruikt.

Ben jij de toekomstige bewoner van het penthouse met bouwnummer 22 (type G)? Download dan hieronder de keukenbrochure voor jouw woning.

Download de keukenbrochure voor penthouse type G
image alt

Ultieme prijs-kwaliteitverhouding

Waarom wij voor Huysinc kozen als projectleverancier? Zij zijn al ruim 40 jaar dé specialist in keukens, sanitair en tegelwerk. Met - onder andere - de Huysinc Huyscollectie streven ze naar de ultieme prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is de 4.500 m2 (!) grote showroom is erg goed bereikbaar doordat deze direct langs de A2 ligt. 

Ben jij de toekomstige bewoner van het penthouse met bouwnummer 21 of 23 (type F)? Download dan hieronder de keukenbrochure voor jouw woning.

Download de keukenbrochure voor penthouse type F
image alt

Bouwkundig advies tot in detail

Wil jij je laten inspireren? Loop dan vrijblijvend binnen in de showroom van Huysinc in Waardenburg. Zij laten je graag de mogelijkheden voor jouw keuken, maar ook voor het sanitair en de tegels, zien. Als projectleverancier staat Huysinc in nauw contact met de aannemer waardoor de adviseurs veel weten over de woningen in Buitenplaats II. Daardoor zijn zij in staat je tot in detail van bouwkundig advies te voorzien.

Heb jij een appartement met bouwnummer van 001 tot en met 020 (type A tot en met E ) gekocht? Download dan hieronder de keukenbrochure voor jouw woning.

Download de keukenbrochure voor de appartementen
Een vraag? We staan je graag te woord
Ook wonen in Landgoed Coudewater? Bekijk het actuele aanbod