Maak kennis met De Erven van Landgoed Coudewater

5 maart '21

Droom je van een nieuwbouwwoning maar dan nét even anders dan gebruikelijk? Maak dan kennis met de woningen van De Erven van Landgoed Coudewater. Hier koop je een basiswoning en modelleer je hem helemaal naar jouw wens. Van binnen en van buiten. Ga kijken!

image alt

Anders dan anders

Een bijzonder nieuwbouwplan aan de bosrand, naast een historisch landgoed in Rosmalen en óók nog eens een golfbaan voor je deur. Als dat geen unieke woonlocatie is! Maar dat is alleen nog maar de plek. Nieuwbouwplan De Erven en ook de vrijstaande woningen worden ontwikkeld volgens een bijzonder concept. Hier koop je een duurzame basiswoning in houtskeletbouw en vervolgens modelleer je hem samen met de architect tot jouw droomwoning. Groter, kleiner, de ramen op een andere plek en zelfs de indeling bepaal je zelf. Uiteraard gaat alles binnen de kaders van het bestemmingsplan maar er is ontzettend veel mogelijk. 

image alt

Samen eigenaar van een erf

De Erven bestaat uit 17 vrijstaande woningen die verdeeld zijn over 2 erven; Erf 1 en Erf 2. Samen met de bewoners van het erf ben je eigenaar en heb je zeggenschap over de inrichting van het erf. Dat kan vanalles zijn, een speelveld voor de kinderen, een gezamenlijke moestuin of wat denk je van een appelboomgaard? Maar ook een plek waar je elkaar ontmoet voor een (winter) barbecue. 

Woningen

Meld je aan als belangstellende

Word je hier enthousiast van en spreekt het concept je aan? Meld je dan als belangstellende. Doe dat bij het woningaanbod en laat je gegevens achter. Je blijft dan via nieuwsbrieven goed op de hoogte van de ontwikkelingen van De Erven van Coudewater. 

Woningaanbod
Meer over het concept UNICwonen
Hier wonen? De woningen van De Erven