Waar komt jouw favoriete woning?

10 november '23

Spannend! Het nieuwbouwproject de Lobben wordt steeds verder uitgewerkt en in de komende tijd houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Zo hebben we de kaart van het project verder ingevuld. Bekijk waar jouw favoriete woning komt te staan en schrijf je in voor het project!

image alt

Het woningaanbod van de Lobben

Heerlijk wonen in Rosmalen, dichtbij het centrum en in no time sta je in de natuur. Sterker nog, je woont er middenin! Heb je de bouwnummers van de Lobben al bekeken? Oorspronkelijk zijn het 40 woningen in deze fase van de Lobben maar de eerste 29 (bouwnummers 1 t/m 29) kunnen we al laten zien. 

Bouwnummer 30 tot en met 40 uit deze fase zijn nog in ontwikkeling, waardoor het te vroeg is om deze woningen te laten zien. Dat betekent dat we deze 11 woningen nu nog niet kunnen aanbieden, maar dat dit op een later moment gaat gebeuren. Wanneer dat is, is nu nog niet bekend, maar meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven.

Woningaanbod

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

image alt

Hoe werken prijsindicaties?

De woningen van de Lobben I worden zonder meer bijzonder. Hoe kan het ook anders, met zo'n schitterende ligging. Maar wat kosten de woningen dan precies? Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve prijzen. Tot deze bekend zijn, staan er indicatieprijzen online. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Zo kun je alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. 

  Bouwnummers live
  Woningaanbod