Nieuw aanbod in De Erven: Erf 2

2 juli '21

Greep je net mis bij die prachtige woningen van Erf 1 of hoor je er voor het eerst van en wil je op deze bijzondere plek in Rosmalen wonen? Dan is dit jouw laatste kans in De Erven. Meld je aan als belangstellende voor Erf 2!

image alt

Woningaanbod in Erf 2

Erf 2 is de nieuwste en tevens laatste uitbreiding van De Erven. Deze fase bestaat uit 7 vrijstaande basiswoningen. Comfortabel, energiezuinig en BENG. Net als de woningen van Erf 1 staan de houtskeletbouw woningen om een gezamenlijk erf en de tuinen zijn gericht op de prachtige omgeving van bos en golfbaan. Met een statig hoofdhuis bij de entree van het erf en 3 types schuurwoningen om de gezamenlijk in te richten ruimte van het erf ook hier weer een bijzondere plek om te wonen. Vanuit het ontwerp van de basiswoning ga je samen met de architect van UNICwonen jouw droomhuis samenstellen. 

Bekijk de woningen van Erf 2
image alt

Stappenplan van ontwerp tot realisatie

Een nieuwe woning kopen in De Erven van Landgoed Coudewater gaat nét even anders dan gebruikelijk is bij een nieuwbouwwoning. Om alles wat duidelijker te maken hebben is het stappenplan voor je gemaakt. Zo weet jij wat je straks kunt verwachten als je een woning koopt in De Erven.

Stappenplan

UNICwonen

Als je straks jouw handtekening onder de overeenkomst hebt gezet, ga je aan de slag met de architect om de basiswoning in De Erven helemaal tot jouw woning te maken. Maak alvast kennis met UNICwonen en bekijk het interview dat we hadden met de architect.

Start verkoop Erf 2

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen en start naar verwachting de verkoop van Erf 2 na de zomervakantie. Een exacte datum volgt zo snel mogelijk. Heb je belangstelling voor deze unieke woningen van Erf 2? Meld je dan bij het woningaanbod aan voor deze projectfase. Bij de toewijzing hanteren wij enkele criteria waaronder de datum van jouw aanmelding voor Erf 2. 

Meld je aan
Wat kan je verwachten? Stappenplan
Hier wonen? Woningen