Nieuw aanbod in de Lobben

7 februari '24

Goed nieuws! De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de volgende 11 woningen in de Lobben. Binnenkort start de verkoop van deze nieuwe fase al. Meld je daarom snel aan voor Lobben - fase 1b want die registratiedatum kan straks belangrijk zijn bij de toewijzing van de woningen. Ga kijken!

image alt

Van hoekwoning tot vrijstaande woning

Lobben - fase 1b bestaat uit 11 herenhuizen met een grote variëteit in types. Er worden namelijk tussenwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen aangeboden. Voor ieder wat wils. Stuk voor stuk zeer ruime woningen met fijne indeling, tuin met veel privacy en niet te vergeten, op Landgoed Coudewater tussen prachtige bomen.

Aanbod
image alt

Prijzen, sfeerplattegronden en verkoopstukken

Aangezien de meeste verkoopstukken en sfeerplattegronden van de woningen al binnen zijn, hebben we ze meteen bij de betreffende woningen geplaatst. Denk aan verkooptekeningen, koperskeuzelijst en sanitairinformatie maar ook de handleiding van Landgoed Coudewater en parkeernormen.

Woningaanbod

Verwachte start verkoop eind februari

Naar verwachting start de verkoop eind februari al! Om je voor te bereiden op de start verkoop lees je alvast alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure. Ook is het al slim om een financiële check te regelen bij jouw hypotheekverstrekker.

Verkoopprocedure
Verkoop- en toewijzingsprocedure Woning kopen
Hier wonen? Woningaanbod