Herenhuis - 2 onder 1 kap

€ 750.000 - € 870.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Welkom in de nieuwe 2 onder 1 kapwoningen in nieuwbouwproject Lobben op het prachtige landgoed Coudewater. Er zijn 8 van deze woningtypes en ook nog eens in meerdere varianten. Het verschil zit hem in de 2e verdieping. De woningen hebben een plat dak of een zadeldak. Allemaal ontworpen met moderne voorzieningen, bieden een ruime en comfortabele leefruimte omgeven door hoge en lage hagen, die zorgen voor een gevoel van privacy en rust.

Verkocht

Herenhuis - 2 onder 1 kap

€ 750.000 - € 870.000
ca. 176 - 180 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven
image alt

Bodemwarmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. De woning is uitgerust met een bodemwarmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat met minimale impact op het milieu. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie op te wekken en je energierekening te verlagen.

image alt

Wonen in een groene omgeving

Parkachtige binnentuinen, groene speelplaatsen, terrassen midden in de natuur en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Een groene nieuwbouwwijk is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen, maar ook gezond voor lichaam en geest.