Herenhuis - vrijstaand

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wat een elegante vrijstaande woningen in De Lobben zijn dit! Er zijn vrijstaande woningen in 2 verschillende stijlen. Stuk voor stuk royale villa's met berging en veel privacy. Luxe, comfort en een fijne tuin omringd door hoge en lage hagen hebben ze allemaal! Met een woonoppervlakte vanaf circa 192 m2 én 5 slaapkamers en 2 badkamers is er ruimte genoeg voor het hele gezin. Je woont hier op een royale kavel met een tuin rondom. Kom je binnen?

In aanbouw / bewoond

Herenhuis - vrijstaand

ca. 192 - 227 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven
image alt

Bodemwarmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. De woning is uitgerust met een bodemwarmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat met minimale impact op het milieu. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie op te wekken en je energierekening te verlagen.

image alt

Wonen in een groene omgeving

Parkachtige binnentuinen, groene speelplaatsen, terrassen midden in de natuur en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Een groene nieuwbouwwijk is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen, maar ook gezond voor lichaam en geest.